Tryg forsikring.jpg

For at kunne forsikre særligt udsatte biler og motorcykler, kræver forsikringsselskaber ofte, at køretøjet udstyres med en GPS-tracker tilkoblet en alarmcentral. Det sikrer bilen mod tyveri, og hvis uheldet alligevel er ude, får bilejeren hjælp til at finde den igen.

Tryg Forsikring har været kunde hos Ecofleet i mange år, og har nu valgt at udvide samarbejdet til at lade Ecofleet være leverandør af trackingløsninger til deres forsikringskunder.

Det betyder, at Trygs kunder er sikret en nem, professionel og forsikringsgodkendt trackingløsning – til en lavere pris. Ecofleet supporterer slutbrugerne direkte og tilbyder al den service og support, de har brug for for at sove roligt om natten.

I praksis foregår det således, at især leasing- og forsikringskunder med biler i den dyre ende vil blive henvist til Ecofleet. Trackeren bestilles og betales online eller via telefon, den sendes til kunden, som herefter får den monteret gratis på et autoværksted. Ganske let, til en lavere pris og med garanti for tryghed.

Om Tryg

Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Tryg vil være bedst i branchen til forsikring, mennesker og indtjening.

Hver dag sikrer Trygs 3.300 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 3 mio. kunder. Trygs forsikringer er målrettet både private kunder og virksomheder og dækker bl.a. arbejdsskade, bil, ejendom, løsøre, transport, villa, ulykke og sundhed.

Om Ecofleet

Ecofleet er specialiseret i GPS-baserede løsninger til kørselsregistrering og opgavestyring.

Ecofleet optimerer virksomheders kørsel og arbejdsgange for at reducere udgifter og øge omsætningen. Ecofleet tilbyder standard- og skalérbare løsninger til individuelle behov, som sikrer, at kørselsrutiner er automatiserede og giver nem adgang til vigtige data og statistikker.

Ecofleet er en af de førende udbydere af telematik i Skandinavien, Baltikum og Europa i over 20 lande med 80.000+ kørende enheder.