innovatoroftheyear-Ecofleet2017-newMacbook.pngEcofleet er blevet nomineret til årets innovatør 2017 i The Best Estonian Enterprises konkurrence arrangeret af Enterprise Estonia. Med sin lange historie er virksomhedskonkurrencen den mest prestigefyldte statsgodkendelse til virksomheder i Estland. Formålet med Business Awards konkurrencen er at fremme iværksætteri og anerkende de mest ambitiøse virksomheder. Vi er glade for at være nomineret, og her er historien om, hvorfor Ecofleet er blandt de nominerede.

Baggrund

Selvom IoT – Things of Things – er et hot buzzword lige nu, har Ecofleet arbejdet med det i de sidste 10 år. For os er ’tingene’ for det meste alle slags køretøjer. Da vi startede, var der kun omkring hundrede biler i Ecofleet-systemet. På nuværende tidspunkt har vi omkring 80.000 kørende genstande i Ecofleet, og antallet vokser hurtigt. Men det, der fungerede til et system med et lille antal brugere, passer ikke til behovet for at styre 80.000+ køretøjer, så der var behov for nogle ændringer.

Innovation i Ecofleet

I lang tid var Ecofleet systemet lidt som schweizerkniv – den havde mange forskellige nyttige værktøjer, der hjalp vores kunder. Som tiden gik, tilføjede vi flere funktioner og flere moduler. På et tidspunkt fandt vi os selv med et system, der skulle bruges af meget forskellige kunder – fra simpel GPS kørebog til en meget sofistikerede flåde- og opgavestyringsløsninger. Vores schweizerkniv blev for tilstoppet med for mange forskellige værktøjer.

Vores store innovation i Ecofleet var at skabe den bedste oplevelse for alle kundesegmenter, med enkle brugervenlige systemer. Vi startede med GPS kørebogskunder og for dem genskabte vi Autolog kørebogen i nye klæder – en funktionel og brugervenlig onlineservice til at spore din ervhervskørsel og lave dit kørselsregnskab for dig.

Brugeroplevelsen er dedikeret til at gøre dette ene job til perfektion – vores kunder er lykkelige, og det er vi også. Innovation er en løbende proces, og vi er konstant i færd med at forenkle of forbedre vores produkter for at tilgodese vores kunder på bedst mulig vis.

Udnævnelsen

Vores indsats er blevet bemærket, og Ecofleet er på vej i den rigtige retning. Derfor er vi blevet nomineret til årets innovatør 2017 i The Best Estonian Enterprises konkurrence. Så kryds fingre! Vinderen vil blive annonceret torsdag den 5. oktober.