stephen doran.jpg

Ecofleet kan med glæde annoncere udnævnelsen af Stephen Doran som ny Chief Executive Officer.

Ecofleet blev dannet i 2013 med fusionen af Autolog og Oskando, og er siden blevet ledet af den midlertidige CEO Indrek Jaaska, der fortsætter som rådgiver for virksomheden. Siden 2013 har Ecofleet, gennem organisk vækst og opkøb, vokset sig til en af de førende telematik aktører i den skandinaviske og baltiske region, med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Estland, Letland og Litauen. Ecofleet bliver brugt af over 6.000 virksomheder og mere end 60.000 køretøjer.

Stephen Doran udtaler: „Jeg er glad for at starte i Ecofleet i en spændende tid for virksomheden og også for telematik sektoren som helhed. Jeg ser frem til at lede virksomheden i en periode med vedvarende vækst både i og udenfor vores kerneområder. Ecofleet har et usædvanligt avanceret og skalérbart serviceudbud indenfor telematik og fremragende kunderelationer at bygge videre på. „
 
Stephen Doran er en erfaren direktør med en omfattende viden indenfor telematik og flådestyring. Han skabte det første Forsikrings telematik tilbud lanceret i Storbritannien samtidig med han arbejdede for Aviva i 2004, før han begyndte som direktør for telematik firmaet Tracker i Storbritannien. Efter at have vendt virksomhedens økonomi til vækst og overskud ledte han salget af virksomheden i 2014. Han har erfaring fra en række af brancher, herunder teknologi, forsikring, software og senest inden for Telekommunikation, hvor han med succes lykkedes med salg af endnu en virksomhed.
 
Stephen har boet og arbejdet i Norge, Frankrig, Nordamerika, Tyskland og Storbritannien, hvor han har arbejdet for andre telematik virksomheder som Arqiva, Tracker, Direkte Line Group, Aviva, Brio software, Thomas Cook, Apple Computer og Singer Company.
 
At bringe Stephens viden og erfaring ind i Ecofleet er et afgørende skridt i Ecofleets ambitiøse planer for vækst med bedre service til vores kunder, og udfordrer os til at se ud over flådestyring i en større verden af tilsluttede enheder.