facebook debat.jpg

Hos Ecofleet ønsker vi at skabe en debat, som er saglig og inspirerende. Vores facebookdebat på Ecofleets facebookside omhandler primært emner, der vedrører biler og kørselsregistrering. Men vi hører også meget gerne om alt det, du ellers bruger din tid på nu, vi klarer kørselsregnskabet for dig. 😉  

Vi stiler efter at holde vores facebookdebat uredigeret, for det skaber den mest levende og spændende debat. Vi opfordrer derfor alle til at bidrage med input, feedback og kommentarer, for vi elsker at være i dialog med jer. Vi forbeholder os dog retten til at fjerne indlæg og redigere i debatten, hvis de ikke respekterer debatreglerne og andres holdninger

Vi har følgende opfordringer til facebookdebatten:

Tal til andre i en facebookdebat, som du ville tale til dem i virkeligheden

Forestil dig, at det som udgangspunkt er en sød person, du taler til. Det kan være en god gammel ven, din moster eller måske din bedstemor. Alle har hvert sit udgangspunkt og alle har ret til deres mening.

For at uddybe, så bryder vi os selvfølgelig ikke om voldsomt sprogbrug, bandeord og nedgørende kommentarer. Vi elsker derimod en god saglig debat, og vi er åbne for nærmest hvad som helst. Vores medarbejdere kører endda rundt med klistermærker med #styrdinkørsel på deres private biler. Vi er dermed ikke anonyme og vil gerne stå frem og tale med jer om, hvordan vi kan køre mere hensynsfuldt, miljøvenligt og økonomisk. Det er det Ecofleet står får – åbenhed og styr på kørslen i alle dens aspekter.

Huskeregler for facebookdebat

Vi kender det alle når debatter kører af sporet, og det kan både være godt og skidt. En god huskeregel for debatter er at tage udgangspunkt i det konkrete debatindlæg, og når du argumenterer for dit synspunkt så forsøg at underbygge dit argument. Herunder et par punkter der gælder for alle debatter i åbent forum:

Videregiv aldrig personoplysninger i en facebookdebat. Hvis man vil nogle noget, kan man sende private beskeder til hinanden uden at udstille folk i åbent forum. Man skal tænke sig om mht. hvad, man ligger på internettet.

Links i en facebookdebat skal være relevante. Det betyder – brug ikke siden for at reklamere for dit firma eller produkt.

Overhold reglerne for ophavsret. Det er en lov – kortere citater er dog tilladt i en facebookdebat.

Ecofleet er ikke ansvarlig. Alle der skriver i et åbent forum er selv juridisk ansvarlig for indholdet i sine indlæg.

Bidrag til en god facebookdebat. Det er det vi er her for! Ellers ville vi slet ikke bruge ressourcer på at være på de sociale medier. Så tal og skriv med os, og vi vil gøre alt i vores magt for, at dit liv med kørselsregistrering bliver så nemt og automatisk som overhovedet muligt.J

Kontakt os

Hvis du oplever voldsomt sprogbrug i vores facebookdebatter eller er tvivl vores svar, er du velkommen til at kontakte os på info@ecofleet.dk.

Rigtig god fornøjelse med vores facebookside, vi ses i debatten!