silicon_valley.jpg

For præcis 3 år siden blev Ecofleet dannet af to firmaer Danske Autolog og Estiske Oskando. Og nu kan vi se den fulde udstrækning af de fordele, det giver Ecofleets kunder.

Fusionen

Dengang skrev Ecofleet:

Formålet med fusionen er at skabe gode betingelser for at blive førende indenfor telematik i de skandinaviske og baltiske lande. Det giver væsentlig forbedret produktkapacitet, både hvad angår produktudvikling i form af hastighed og funktionalitet.

Udviklingen i Europas Silicon Valley

Det har bl.a. krævet en stor indsats i udvikling af softwaret, opgradering af servere, og udnyttelse af den tekniske kapacitet i Estlands stærke IT udviklere. Man er begyndt at få øjnene op for området i Estlands hovedstad Tallinn samt universitetsbyen Tartu som Europas nye Silicon Valley. Og det er ikke uden grund, ekspertise indenfor netop telematik og softwareudvikling er stærkt repræsenteret her. Som The Daily Telegraph skriver: “Estonia has embraced technology faster than a Donald Trump Presidential campaign attracts attention”

Opgradering af Ecofleet services

Processen er nu klar til et det helt store spring; at samkøre de eksisterende platforme til én stærk og fremtidssikret platform.

Kunderne vil bl.a. opleve disse fordele ved opgraderingen.:

  • Øget sikkerhed.
  • Integrationer til andre platforme.
  • Kompatibilitet med flere devices.
  • Øget hastighed og skalerbarhed.

Kunderne hjælpes hele vejen

Ecofleet har glædet sig til at dele nyheden og få kunderne opgraderet, Og helt på linje med Ecofleets ’kunde-centriske´ strategi (kunden og kundeoplevelsen i centrum), bliver kunderne holdt i hånden hele vejen:

  • Der findes sneak peek af opgraderingen på demo login kun for kunderne.
  • Der sidder venlige folk i kundeservice klar på chatten til alle typer spørgsmål.
  • Man kan tilmelde sig webinarer og lærer mere om systemet og få svar på sine spørgsmål
  • Der er hjælpevideoer klar på Ecofleets YouTube-kanal.

Alt sammen for at kunderne er så godt klædt på som muligt til at udnytte alle fordelene ved det produkt, de har købt.

Fremtiden for Ecofleet

Endvidere viser tilbageblikket, hvor Ecofleet er på vej hen:

Det nye selskab Ecofleet bliver halvt ejet af kredsen bag danske Autolog, mens investeringsselskabet ASI, (tidligere Skype-folk), ejer den anden halvdel. De to firmaer er lige store, i alt har de over 35.000 kundeforhold i 16 lande.

Væksten har været eksplosiv i de tre år, og Ecofleet dækker nu over 20 lande og +60.000 enheder. Ecofleet forventer fortsat høj vækstrate målrettet Europa.