Fleet Complete annoncerer endnu et partnerskab med internationalt teleselskab

Fleet Complete indgår partnerskab med Rogers, Canadas største teleselskab. På globalt plan er Rogers det ottende teleselskab, som Fleet Complete indgår partnerskab med, og flere forventes annonceret inden længe.

Ballerup (29. januar 2020)  – Rogers Communications og Fleet Complete annoncerede i dag et strategisk partnerskab, som skal sikre et komplet udvalg af IoT-løsninger inklusive flådestyring og GPS-sporing til virksomheder i Canada og USA.

Rogers vil fremover tilbyde kunderne en flådestyringsplatform, der giver virksomheder i alle brancher mulighed for at tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse ved at angive nøjagtige ankomsttidspunkter og dokumentation for levering.

Det er en alsidig løsning, der bl.a. gør det muligt overvåge køretøjets placering, at spore produktivitet og kørselsadfærd, og som hjælper med at administrere planlagt vedligeholdelse og dermed minimere risikoen for pludselige sammenbrud.

”I partnerskab med Fleet Complete kan Rogers nu tilbyde canadiske virksomheder de nyeste flådestyringsløsninger,” siger Dean Prevost, President for Rogers for Business. „Med Fleet Complete’s innovative IoT-platform, gør vi det muligt for alle flådeejere at forbedre kundeoplevelsen og bruge smarte teknologier til at øge omkostningseffektiviteten og forbedre sikkerheden.“

Løsningen gør det også muligt for kommuner at udvikle såkaldt intelligente byer ved at optimere og skabe synlighed over offentlig transport og egne servicebiler.

Tony Lourakis, grundlægger og administrerende direktør i Fleet Complete siger: ”Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Rogers, som tilføjer endnu et internationalt teleselskab på listen over vores globale partnerskaber. Sammen med vores telepartnere leverer vi professionelle telematikløsninger til små og store virksomheder og kommuner verden over. Vi har flere partnerskaber i støbeskeen, også i Europa, som forventes annonceret inden længe.”

Om Fleet Complete®
Fleet Complete® er en global og førende leverandør af GPS-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 35.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA og Mexico, TELUS og Rogers i Canada, Telstra i Australien, Cosmote i Grækenland og Deutsche Telekom (Magenta) i flere europæiske lande. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt

Kirsten Tange
Marketing Manager, Fleet Complete Danmark

marketing@fleetcomplete.dk