FC_deloitte_fast500_graphicA (002)

Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende teknologivirksomheder I Nordamerika med en treårig omsætningsvækst på 164%. Fleet Complete og kommer ind som nummer 455 på Deloitte’s Technology Fast 500 ™-liste over de 500 hurtigst voksende teknologivirksomheder.

„Det er en stor ære at fortsætte med at være en del af denne elitegruppe af virksomheder, der ligesom vi har succes med at vækste år efter år“, siger Tony Lourakis, grundlægger og administrerende direktør for Fleet Complete. „At være Deloitte’s Technology Fast 500-vinder understreger effekten af vores innovation for forbundne køretøjer. Vores løsninger er med til at transformere flere og flere virksomheder verden over. “

Dette er ikke første gang Fleet Complete anerkendes af Deloitte. Fleet Complete har tidligere været del af Deloitte Technology Fast 50 ™ samt Deloitte North American Technology Fast 500-initiativet.

Rangeringen styrker Fleet Complete’s vækststrategi;

„Vi fortsætter årligt med at trænge ind på nye markeder og regioner og forventer at se en endnu højere vækstprocent i de kommende år,“ konkluderede Lourakis.

Strategien bag den globale ekspansionsindsats satte Fleet Completes omsætningsvækst på 164 procent fra 2014 til 2017. I dag opererer selskabet i Nordamerika, Europa og Australien.

Fleet Complete fortsætter med at udvide sit virkeområde med fremtrædende OEM-partnerskaber og integrationer, der drives af CONNVEX ™, der er Fleet Complete’s specialbyggede platform for forbundne køretøjer, skræddersyede applikationer og præskriptive store dataanalyser. Dette kapacitetspektrum er et af de bredeste blandt globale telematikudbydere.

”Tillykke til vinderne af Deloitte 2018 Technology Fast 500 med denne imponerende præstation,“ udtaler Sandra Shirai, næstformand i Deloitte LLP, og teknologi-, medie- og telekommunikationsleder for USA. „Disse virksomheder er innovatører, der har konverteret deres disruptive ideer til produkter, tjenester og oplevelser, der kan fange nye kunder og drive vækst.“

„Software, der tegner sig for næsten to ud af tre virksomheder på listen, fortsætter med at producere nogle af de mest spændende teknologier i det 21. århundrede, herunder innovationer inden for kunstig intelligens, forudsigende analyseværktøjer og robotteknologi“, siger Mohana Dissanayake, partner, Deloitte & Touche LLP, og industrileder for teknologi, medier og telekommunikation. „Årets rangering viser, hvad der sandsynligvis er et nationalt fænomen, hvor mange virksomheder fra alle dele af Amerika forandrer den måde, vi driver forretning ved at kombinere banebrydende research og udvikling, iværksætteri og hurtig vækst.“

Om Deloitte’s 2018 Technology Fast 500 ™
Deloitte’s Technology Fast 500 giver en rangering af de hurtigst voksende teknologi-, medie-, telekommunikation-, biovidenskab- og energivirksomheder – både offentligt og private – i Nordamerika. Teknologi Fast 500-vindere udvælges ud fra en procentdel af skatteårets omsætningsvækst fra 2014 til 2017.

For at være berettiget til anerkendelse af Technology Fast 500 skal virksomheder have proprietær intellektuel ejendomsret eller teknologi, der sælges til kunder i produkter, som bidrager til størstedelen af virksomhedens driftsindtægter. Virksomheder skal have et driftsår på mindst $ 50.000 USD, og driftsindtægter på mindst $ 5 millioner USD. Derudover skal virksomheder være i drift i mindst fire år og have hovedkontor i Nordamerika.

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer 500.000 abonnenter og over 30.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen.

Det opretholder partnerskaber med AT & T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Mange af verdens største køretøjsfabrikanter og ’tier 1’ leverandører, som General Motors, Mitsubishi og Phillips Industries benytter Fleet Complete’s platform for forbundne køretøjer, CONNVEX, for at levere kommercielle telematikløsninger til deres kunder. Det er fortsat et af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.com

Om Deloitte
Deloitte henviser til en eller flere af Deloitte Touche Tohmatsu Limited, en britisk privatejet virksomhed („DTTL“), dets netværk af medlemsfirmaer og beslægtede selskaber. DTTL og hvert af dets medlemsvirksomheder er juridisk adskilte og uafhængige enheder. DTTL (også kaldet „Deloitte Global“) leverer ikke tjenester til kunder. I USA henviser Deloitte til et eller flere af de amerikanske medlemsfirmaer i DTTL, deres tilknyttede enheder, der opererer ved hjælp af navnet „Deloitte“ i USA og deres respektive datterselskaber. Visse tjenester er muligvis ikke tilgængelige for at attestere kunder i henhold til regler og regler for offentlig regnskabsføring. Se venligst www.deloitte.com/about for at lære mere om vores globale netværk af medlemsfirmaer.

Medie Kontakt:
David Prusinski, EVP Sales & Marketing, marketing@fleetcomplete.com