Fleet Complete ekspanderer yderligere og starter samarbejde med  AT&T i Mexico. Sammen vil de tilbyde et stort udvalg af telematikløsninger til mexicanske flådeejere, som kan hjælpe med at sænke deres driftsomkostninger og øge sikkerheden på vejene.

 

Toronto (2. oktober 2019) – AT&T, en af ​​de største telekommunikationsudbydere i USA, og Fleet Complete annoncerer officielt deres lancering af flådeløsninger i Mexico.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores flådestyringsteknologi til det mexicanske marked og hjælpe virksomheder – små og store – med at sænke omkostningerne og på samme tid øge produktiviteten og sikkerheden” siger Tony Lourakis, grundlægger og administrerende direktør for Fleet Complete. „Vi har stor  erfaring med at samarbejde med telekommunikationsselskaber rundt om i verden, og vi er glade for at operere i den mexicanske flådesektor sammen med AT&T, vores telekommunikationspartner i USA.“

Det mexicanske marked har mere end 6,5 millioner erhvervskøretøjer, men kun 15% af disse anvender telematik. Med AT&T Fleet Complete’s produktportefølje får mexicanske virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher adgang til et stort udvalg af GPS-løsninger til flådestyring, sporing og chaufførsikkerhed. De prisbelønnede og brugervenlige løsninger vil, suppleret med AT&T’s nationale dækning, hjælpe transportsektoren i Mexico med at udvikles.

Især vil AT&T Fleet Complete-løsningerne adressere chaufførens sikkerhed og sikring af materiel ved konstant overvågning af køretøjets placeringer.

”I AT&T er vi forpligtet til at hjælpe mexicanske virksomheder med at fremskynde væksten. Med de nye AT&T Fleet Complete løsninger og vores omfattende mobilnetværk, der dækker næsten 100 millioner mennesker, gør vi det muligt at maksimere virksomhedernes ydelse, øge produktiviteten og forbedre effektiviteten”, siger Laurent Therivel, administrerende direktør for AT&T Mexico.

For mere information om AT&T’s produkter og tjenester i Mexico, se https://www.att.com.mx/

Om Fleet Complete®
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 500.000 abonnenter og 35.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen. Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com

Fernanda Martínez Domínguez
Relación con Medios, AT&T en México
E-mail: mz880j@att.com