Fleet Complete indgår partnerskab med COSMOTE om at levere flådestyring til det græske marked

TORONTOJuly 2, 2019Fleet Complete har indgået partnerskab med endnu et stort europæisk teleselskab. Græske COSMOTE vil fremover tilbyde Fleet Complete’s flådestyringsløsning under navnet COSMOTE Fleet Tracker – en komplet flådestyringsløsning baseret på Internet of Things-teknologi.

Løsningen dækker flåder af alle størrelser, uanset branche og køretøjstype. COSMOTE Fleet Tracker giver virksomheder mulighed for at øge produktiviteten og reducere driftsomkostningerne og samtidig forbedre sikkerheden for både chauffører og køretøjer.

„COSMOTE arbejder hele tiden på at videreudvikle sine IoT-løsninger og på at  imødekomme virksomhedernes behov for intelligente løsninger, som gør dem i stand til at tilpasse sig den moderne digitale æra. Sammen med Fleet Complete lancerer vi en avanceret flådestyringstjeneste, der genererer real-time data for lokaliteten, flådens ydeevne og køreadfærd.“ fortæller Thanos Falagas, Director of Enterprise & Business Marketing i OTE Corporation.

„Vi er meget glade for vores samarbejde med COSMOTE, da det repræsenterer en vigtig milepæl for Fleet Complete i vores indsats for at komme ind på det europæiske marked,” siger Tony Lourakis, grundlægger og CEO i Fleet Complete. ”Når det gælder virksomhedsflåder, er der et væld af muligheder på det græske marked. Ved at indgå samarbejde med den største telekommunikationsleverandør i Grækenland kan vi imødekomme behovene på det lokale marked og introducere det største udvalg af løsninger til erhvervskøretøjer.

Sådan fungerer COSMOTE Fleet Tracker

Ved at udstyre bilflåden med GPS-trackere giver den nye COSMOTE Fleet Tracker virksomheder mulighed for at overvåge placeringen af deres erhvervskøretøjer i realtid samt rute, turens varighed og brændstofforbrug. Derudover genererer tjenesten data om køretøjets status, f.eks om motorens drift og mekaniske dele og sågar  batterispændingen.

COSMOTE Fleet Tracker-platformen registrerer også køreadfærd (hastighedsgrænser, hårde opbremsninger og hurtig acceleration), hvilket bidrager til mere miljøvenlig kørsel. Derudover sender tjenesten automatisk notifikationer i tilfælde af uheld eller nødsituationer.

COSMOTE og Fleet Complete tilbyder et dedikeret team af salgskonsulenter, der tilbyder specialløsninger til IT-integrationer tilpasset virksomhedernes behov.

For at kunne opfylde alle virksomheders specifikke behov, tilbydes COSMOTE Fleet Tracker-tjenesten i tre udgaver: Basic, Standard og Advanced. Med tjenesten tilbydes gratis roaming i og uden for EU.