Fleet Complete har nu færdiggjort den tidligere annoncerede investeringspartnerskabsaftale med Ontario Teachers‘ Pension Plan (Ontario Teachers‘).

I november 2018 besluttede Ontario Teachers‘ at erhverve egenkapital i Fleet Complete fra eksisterende investorer, herunder midler administreret af Madison Dearborn Partners (MDP), der er et førende privat egenkapital-firma fra Chicago. Med støtte fra Ontario Teachers‘ og løbende partnerskab med MDP, vil Fleet Completes ledelsesteam fortsætte arbejdet med virksomhedens globale vækstambitioner. MDP er fortsat en betydelig investor i Fleet Complete.

Fleet Complete har tyve års erfaring i teknologibranchen og har en af de mest omfattende forbundne køretøjsplatforme globalt og hjælper små og store virksomheder med at forbedre deres daglige drift. Fleet Complete udnytter state-of-the-art teknologi og partnerskaber med førende globale OEM’er til at levere nogle af de mest innovative løsninger til kunderne.

De finansielle vilkår for transaktionen blev ikke offentliggjort.

Lazard og Barclays fungerede som finansielle rådgivere for Fleet Complete. Kirkland & Ellis LLP og Dentons Canada LLP tjente som advokat for Fleet Complete og MDP. Torys LLP tjente som advokat for Ontario Teachers‘.

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en global og markedsledende IoT leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer 500.000 abonnenter og over 30.000 virksomheder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen.

Fleet Complete har partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europæiske lande. Mange af verdens største køretøjsfabrikanter og ’tier 1’ leverandører, som General Motors, Mitsubishi og Phillips Industries benytter Fleet Complete’s platform for forbundne køretøjer, CONNVEX, for at levere kommercielle telematikløsninger til deres kunder. Fleet Complete er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.com

Om Ontario Teachers’
Ontario Teachers’ Pension Plan (Ontario Teachers’) er Canadas største pensionsplan for enkelt-profession med 193,9 mia. USD i nettoaktiver pr. 30. juni 2018. Det har en varieret global portefølje af aktiver, hvoraf ca. 80% forvaltes in-house, og har opnået en gennemsnitlig årlig afkast på 9,9% siden grundlæggelse i 1990. Ontario Teachers ‘er en uafhængig organisation med hovedkontor i Toronto. Kontoret for Asien og Stillehavsområdet er beliggende i Hongkong, og dets kontor i Europa, Mellemøsten og Afrika er i London. Den ydelsesbaserede ordning, som er fuldt finansieret, investerer og administrerer pensioner for Ontario’s 323.000 aktive og pensionerede lærere. For mere information besøg otpp.com og følg os på Twitter @OtppInfo. 

Om Madison Dearborn Partners
Madison Dearborn Partners, LLC (MDP), der er baseret i Chicago, er et førende privat investeringsselskab i USA. Siden MDP’s grundlæggelse i 1992 har virksomheden rejst syv fonde med samlet kapital på ca. 23 milliarder dollar og har gennemført over 140 investeringer. MDP investerer i øjeblikket gennem sin seneste fond, 4,4 mia. MDCP Fund VII, i virksomheder på tværs af et bredt spektrum af brancher, herunder private og offentlige virksomheder og software, finansielle og transaktionstjenester, sundhedspleje og telekommunikation, medier og teknologitjenester. For mere information, besøg venligst mdcp.com.

For mere information, kontakt:

For Fleet Complete:

David Prusinski, EVP Sales & Marketing marketing@fleetcomplete.com

For MDP:

Abernathy MacGregor

Chuck Dohrenwend, Kate Murray or Melissa Gansler 212-371-5999

AbmacMDCP@abmac.com