ATT-PR-min

Ved hjælp af telematik, forudsigende analyse og trafikdata i realtid vil AT&T og Fleet Complete hjælpe byer med at nå deres mål om nul trafikdræbte og invaliderende skader blandt bilister, fodgængere, cyklister og pendlere.

Med stigende befolkningstal og stigende trafikbelastning i de større amerikanske byer, er der nu hvert år over 40.000 trafikrelaterede dødsulykker ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Det arbejder deltagerne i Vision Zero Netværket på at eliminere gennem specifikke kampagner om kørselsadfærd.

AT&T og Fleet Complete leverer teknologien og de målinger, der ligger bag for at kunne drive initiativet. Teknologien er løsninger til forbundne køretøjer, som kan identificere aggressiv kørselsadfærd og uhensigtsmæssige kørselsmønstre.

AT&T Fleet Completes omfattende telematikplatform vil hjælpe med at opsætte strategier for at begrænse farlig kørselsadfærd gennem Vision Zero Network for både statsinstanser, amter og kommuner, herunder Beredskabet. Løsningen kombinerer sikkerhedsteknologier med detaljeret rapportering i real-time af både hastighed, hård bremsning, hurtig acceleration, hård svingning og kollisionsdetektion. Desuden vil de forudsigende analyser kunne identificere potentielle uhensigtsmæssige kørselsmønstre og risici forbundet med aggressiv kørsel. Platformen leverer også:

  • Direkte chaufførkommunikation gennem det avancerede ’driverassistance system’ (ADAS)
  • Proaktive advarsler om vedligeholdelse af køretøjer med detaljerede motordata.

Metropoler som Los Angeles, San Francisco, Chicago og New York m.fl. er allerede begyndt at vise vejen for Vision Zero ved at engagere vigtige instanser som politiet, transportsektoren og Folkesundhedsorganisationer i at drive dette initiativ.

Om AT&T

AT&T Inc. hjælper millioner over hele verden med forbindelse til førende underholdnings-, forretnings-, mobil- og højhastighedstjenester. De har Amerikas største og mest pålidelige netværk ** og den bedste globale dækning. De er en af verdens største udbydere af betalings-tv. De har tv-kunder i USA og 11 latinamerikanske lande. Mere end 3 millioner virksomheder, fra små til store virksomheder over hele verden, går til AT & T for deres smarte og sikre løsninger.

AT&T-produkter og -tjenester leveres eller udbydes af datterselskaber og tilknyttede virksomheder af AT&T Inc. under AT&T-brandet og ikke af AT&T Inc. Yderligere oplysninger om AT&T-produkter og -tjenester er tilgængelige på about.att.com. Følg vores nyheder på Twitter på @ATT, på Facebook på facebook.com/att og på YouTube på youtube.com/att.

© 2018 AT&T Intellectual Property. Alle rettigheder forbeholdes. AT&T, Globe-logoet og andre varemærker er varemærker og servicemærker for AT&T Intellectual Property og / eller AT&T tilknyttede virksomheder. Alle andre mærker indeholdt heri tilhører deres respektive ejere.

** Dækning ikke tilgængelig overalt. Baseret på den samlede dækning i amerikanske licensbaserede / roamingområder. Pålidelighed baseret på tale- og dataydelse fra uafhængige tredjepartsdata.

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over, og har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i Europa. Det er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

Om Vision Zero Network

Vision Zero Network er en nonprofit organisation, der hjælper amerikanske samfund med at nå deres mål om vision Zero – eliminering af alle trafikdræbte og alvorlige skader – samtidig med at fremme sikker, sund og ligeværdig mobilitet for alle. Netværket er en samarbejdskampagne, der bestræber at opbygge og fremskynde en ’Safe Systems’- tilgang, der prioriterer sikker trafik-design og -politikker for alle trafikanter. Netværket samler lokale ledere indenfor sundhed, transportplanlægning og -teknik, lovgivning, politik og samfundsforbedring til at udvikle og dele strategier og støtte politikker og praksis, der gør Vision Zero til en realitet. Læs mere på visionzeronetwork.org

For mere info kontakt:

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com