Telematik og Workforce Management Solutions: Fleet Complete udvider med direkte salg på det tyske marked

København 8. juni 2021 –  Fleet Complete blev grundlagt for mere end 20 år siden i Toronto, Canada og er i dag en førende global udbyder af IoT-løsninger til administration af bilflåder, materialestyring og mobile medarbejdere. Netop nu lancerer virksomheden sin egen direkte salgskanal i Tyskland og fortsætter hermed sin udbredelse på det europæiske marked, hvor de i forvejen har kontorer og salgsorganisationer i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Østrig, Belgien, Grækenland, Estland, Letland og Litauen.

Fleet Complete tilbyder ikke kun klassiske telematikløsninger, men bruger GPS-teknologien til at tilbyde en række udvidede løsninger. Dette inkluderer også automatisering og integration af data på tværs af hele organisationen; fra regnskab til projekt- og ressourcestyring til registrering og optimering af mobile arbejdsstyrkers arbejdsprocesser. I Tyskland samarbejder Fleet Complete med Deutsche Telekom.

Direkte salg i Tyskland åbner helt nye muligheder for os på det tyske marked,“ siger Stephan Grimm, vicepræsident Sales Europe hos Fleet Complete. ”Vores tilbud går langt ud over klassisk flådestyring. Med vores løsninger kan vi faktisk spore og forbinde alt, hvad der bevæger sig. Som et resultat henvender vi os ikke kun til de klassiske transportindustrier som speditører og leveringsselskaber, men kan også bygge løsninger, der mere nøjagtigt understøtter behovene hos f.eks. Facility Services eller mobil sygepleje„.

Én standardiseret platform – mange individuelle løsninger

Med en holistisk tilgang, en kombination af hardwareløsninger, der er så ensartede som muligt og fuldt tilpassede cloud-baserede softwareløsninger, er det muligt for Fleet Complete at dække behovene hos virksomheder i alle størrelser. ”Vores modulære produktpakker tilbyder den nødvendige fleksibilitet til at imødekomme ethvert behov. Sammen med vores kunder udarbejder vi en kravspecifikation, og ud fra den skaber vi den rigtige løsning”, siger Stephan Grimm. „I det store hele er det vores mål at forbinde og automatisere flest mulige processer og driftsprocedurer, så vores kunde i sidste ende sparer så meget tid og så mange penge som muligt.

Om Fleet Complete
Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med en række ledende mobiloperatører såsom AT&T, TELUS, Rogers, Telstra, COSMOTE, Deutsche Telekom og Telia. Ligeledes har Fleet Complete indgået tætte partnerskaber med bl.a. Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. De er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt
Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Social Media
LinkedIn: Fleet Complete Danmark
Facebook: Fleet Complete Danmark