En stor bilflåde og 4500 ansatte

UAB Kiwa Inspecta er en af Fleet Complete’s større kunder i Litauen. De er en del af Kiwa Group, som med mere end 4500 ansatte i over 40 lande, er en af verdens største test-, inspektions- og certificeringsvirksomheder. Kunder kommer til UAB Kiwa Inspecta, når de har brug for en pålidelig og objektiv partner indenfor produktion, konstruktion, sikkerhed og kvalitet i byggebranchen.

”Vi har en klar vision; at tilbyde firmaer i byggebranchen relaterede services af høj kvalitet. Vi kontrollerer byggemateriellets tekniske tilstand, certificerer og leverer tekniske konsulent- og laboratorieydelser, og vi står for træning og uddannelse. UAB Kiwa Inspecta løser opgaver for både litauiske og udenlandske selskaber”, fortæller Mantas Andriuškevičius, administrerende direktør i Kiwa Inspecta i Litauen.

Fon Anlegg

Sparer tid brugt på administration

Selskabet har 65 ansatte i Litauen. De bruger en betydelig del af deres arbejdstid  på vejene ind imellem kundebesøg, da de fleste inspektioner foretages på byggepladser eller i kundernes produktionsanlæg. Derfor har firmaet en stor bilflåde på 45 biler, som alle leases. Dig som arbejder i en virksomhed med et lignende antal firmabiler, er sikkert klar over hvor lang tid, det tager at spore og dokumentere brugen af dem – tid brugt på at registrere lokationer og tidspunkter, dokumentere kørsel, kontrollere kørselsregnskab, planlægge service og holde styr på transportomkostninger for at beregne brændstofforbrug.

Hos Kiwa Inspecta skal der også medregnes tid brugt af en ekstern revisor, selvom hans arbejde er blevet nemmere, nu hvor de ansatte anvender elektronisk kørebog til at dokumentere deres kørselsregnskaber.

Det var vores leasingselskab, som fortalte os om Fleet Complete. Vi scannede så markedet, og valgte hurtigt Fleet Complete’s flådestyring som den bedste løsning ud af de tre, vi havde kigget på. Og vi kiggede naturligvis også på prisen”, fortsætter Mantas Andriuškevičius.

Han fortæller endvidere, at den valgte løsning har oversteget forventningerne; ikke alene transmitterer den data om nøjagtig lokation, kilometertal og brændstofforbrug, men den hjælper også med at analysere arbejdseffektiviteten og beregne de nøjagtige transportomkostninger for hvert specifikt projekt.

”Der er mange fordele. For det første har vi fuldstændigt forenklet vores bogføring. Medarbejdere behøver ikke længere at huske på hvor og hvornår de har kørt. I stedet kan de bruge al deres tid på deres egentlige job.”, sagde Mantas, der i dag ikke længere kan forestille sig, hvordan han ville styre en sådan bilflåde uden hjælp fra Fleet Complete.

 

Fleet Completes flådestyring øger sikkerheden på vejene

Nogle af systemets fordele har været lidt uventede for Kiwa Inspecta. For eksempel er systemet nu sat op til at sende en notifikation til den kørselsansvarlige, hvis nogen overskrider hastighedsgrænsen i mere end tredive sekunder.

”Vi har så valgt at tage en rolig snak med de relevante medarbejdere, og efter samtaler med flere ansatte modtager vi ikke længere denne type notifikation. Vi er en socialt ansvarlig virksomhed, og vi bestræber os på at bidrage til sikkerheden på de litauiske veje, til at forbedre kørselskulturen og på samme tid beskytte vores ansatte mod ulykker”, afslutter Mantas Andriuškevičius

Ligesom Kiwa Inspecta i Litauen vælger også mange danske virksomheder flådestyring fra Fleet Complete for at holde styr på administrationen af deres biler og mobile medarbejdere (link).

Læs mere om Fleet Completes flådestyring, elektronisk kørebog og delebiler.

„Jeg kan ikke forestille mig nu, at skulle gøre det samme uden Fleet Complete“

 

Mantas Andriuškevičius, CEO Kiwa Inspecta

 
  • 4500 ansatte og en stor bilflåde
  • Beregning af transportomkostninger
  • Overblik og nøjagtige GPS-lokationer
  • Automatisk kørebog
  • Forbedret kørselsadfærd