Finnish-reseller.jpg

Finland er kendt for sine saunaer, rensdyr, julemanden og det er såmænd også dem, der står bag Angry Birds-spillet. For Ecofleet er Finland et meget fremadtænkende land, der kan lide at bruge teknologi som vores løsninger.

Ecofleet har et stort udvalg af forhandlere over hele Europa, og Finland er et af de største forhandlerlande. Firmaet Etelävartionti Oy i Finland er en vigtig Ecofleet-forhandler. De er stolte over at tilbyde de bedste sikkerhedsløsninger til deres kunder. Deres sikkerhedsløsninger spænder fra bemandet sikkerhed til forskellige enheder og udstyr.
 
Etelävartionti beskæftiger 140 personer, de har et ISO-certificeret sikkerhedscenter ca. 20 minutter fra Helsinki centrum. Det er et imødekommende selskab med fremragende arbejdsmoral.

Fra kunde til forhandler

Etelävartionti startede som Ecofleet-kunde tilbage i 2007, da de installerede sporingsudstyr i alle deres patruljebiler. De var meget tilfredse med tjenesten og så en mulighed for, at deres kunder også kunne bruge det, så Etelävartionti valgte at blive en Ecofleet-forhandler. Deres kunder så værdi i løsningen, og samarbejdet mellem Ecofleet og Etelävartionti er blomstret lige siden. Ecofleet passer perfekt til deres portefølje, fordi Ecofleet og sikkerhedsbranchen tilbyder stort set det samme -Tryghed. Du behøver ikke bekymre dig, vi har din ryg.
 
Kunderne føler sig helt sikkert mere trygge ved at købe tjenesten, når de ved, at Etelävartionti selv bruger samme service til deres patruljebiler.

Glade kunder

Finner er genrerelt meget praktiskt anlagt og ønsker at se reel gavn og brugervenlighed i de tjenester, de køber. Derfor ser mange virksomheder i Finland værdi i at bruge Ecofleets løsninger. Etelävartionti har mange kunder med lastbiler, traktorer og busser. Ud over simpel sporing bruger kunderne brændstofovervågning, automatisk download af fartskriverdata og endda smart workflow-styring.

„Vi kan godt lide, at Ecofleet har flere forskellige løsninger samlet i et stærkt system. På den måde kan vi sammensætte pakker efter vores kunders behov. De elsker, at vi skræddersyr løsningen kun for dem,“ udtaler Etelävartionti-teamet.
 
Afstandene kan være ret lange i Finland (fra syd til nord mere end 1200 km), så lastbilselskaber har stor værdi af automatisk dataoverførsel af fartskriverdata – med denne løsning behøver deres lastbiler ikke at besøge kontoret for manuelt at overføre data. Ecofleet har været enormt prisbesparende for dem.

 

Sæsonmæssige opgaver

Finland er ikke så langt fra Nordpolen, så de får meget sne om vinteren. Mange kunder bruger Ecofleet til vedligeholdelse af vejene i vintermånederne. For dette segment er det meget bekvemt, at de kan deaktivere tjenesten om sommeren, når de ikke arbejder og om efteråret bare genaktivere systemet med de samme indstillinger som sidste vinter.

Se, hvordan vintervedligeholdelse virker i denne video.