FC_DT_image.png

Telekom vil levere det bredeste udvalg af telematikløsninger til flådeejende virksomheder via samarbejdet med Fleet Complete – en af verdens førende telematikleverandører.

(27. Marts, 2018 – Toronto, Canada) – Telekom, det største teleselskab i Europa og Fleet Complete, den hurtigst voksende leverandør af IoT-løsninger til tilsluttede køretøjer, annoncerer officielt deres partnerskab i Tyskland. Med fremtidssikker teknologi til tyske flådeejere, vil dette partnerskab levere den største portefølje af telematikløsninger med cloud-forbindelse til styring af køretøjer, mobile aktiver og medarbejdere i en integreret platform.

Kommercielle flåder er en integreret del af den tyske økonomi, der tegner sig for over 5 millioner erhvervskøretøjer i en 250 mia. brancheindustri. Omkring 10 procent af det årlige BNP anvendes alene på byggesektoren, der omfatter over 74.000 virksomheder, især inden for branchesektoren. Med kontinuerlig vækst i branchen kræver driften af større flåder højere effektivitet og mere avancerede telematikteknologier, som kan garantere hurtig reaktionstid overalt til enhver tid.

Ved at udnytte Fleet Completes brancheførende teknologi vil Telekom være i stand til at hjælpe med at løse de unikke forretningsudfordringer i den tyske kommercielle transportsektor med levering af højhastigheds-mobil-konnektivitet til en integreret end-to-end IoT-platform. Det vil kunne bruges i flåder af alle størrelser, i enhver industri og i alle køretøjstyper og til at hjælpe små, mellemstore og store virksomheder med at forbedre driftseffektiviteten, øge sikkerheden, reducere  cost of ownership og forbedre bundlinjen.

Telekom foretrak Fleet Complete som partner på grund af en unik forretningsstrategi og international succes med tilsluttede køretøjer. Virksomhedens globale tilstedeværelse og store erfaring med at arbejde med store mobiloperatører har gjort det muligt for Fleet Complete at tilpasse sig markedsspecifikke behov og udvikle en virkelig verdensklasse platform. Fleet Completes løsninger har allerede gennemsyret nordamerikanske, australske og europæiske markeder, herunder Benelux, Østrig, Skandinavien og Baltikum. Ved at komme ind i Tyskland, kommer Telekom og Fleet Complete til at være en af de mest fremtrædende telematikudbydere i Europa, hvilket giver kunderne driftssikkerhed hos en af Europas største mobiloperatører sammen med brancheførende flådestyringsløsninger.

„Vi er begejstrede for vores samarbejde med Telekom, da det repræsenterer en vigtig milepæl for Fleet Complete i sin europæiske markedsindtrængning“, siger Tony Lourakis, grundlægger og CEO for Fleet Complete. „Det tyske marked er fyldt med muligheder i den kommercielle flådesektor, og ved at samarbejde med et af de bedste telekommunikationsnet i Europa vil vi være i stand til at imødekomme lokale markedsbehov og bringe det bredeste omfang af løsninger til tilsluttede erhvervskøretøjer.“

„Vi er glade for at arbejde sammen med Fleet Complete, som har stor erfaring med at sælge hos mobiloperatører rundt omkring i verden“, siger Dennis Nikles fra Telekom. „Vores mål er at hjælpe vores kunder med at blive endnu mere succesfulde i deres forretning, og nu kan vi tilbyde en omfattende flådeforvaltningsplatform, der er ligeså fleksibel som vores kunders behov. Understøttet af Telekoms netværk og infrastruktur vil vores kunder kunne levere endnu bedre tjenester til deres egne kunder. “

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Lithauen. Fleet Complete har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i mange europæiske lande. Det er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

david.prusinski@fleetcomplete.com

marketing@fleetcomplete.com