Fleet Complete Vision

Øg sikkerheden for dine chauffører med et ekstra øje på vejen

Flådeløsning der ved hjælp af video dokumenterer særlige hændelser og uhensigtsmæssig kørselsadfærd

Om Fleet Complete Vision

Fleet Complete Vision er en enkel og pålidelig flådeløsning, der ved hjælp af video dokumenterer særlige hændelser på vejen og tilbyder stemmeassisteret coaching til chaufførerne. I løbet af turen påpeges uhensigtsmæssig kørselsadfærd, hvorved sikkerheden øges, chaufførerne trænes og omkostninger relateret til skader, bøder og brændstofforbrug holdes nede.

Ved hjælp af en avanceret kamerasensor og indbyggede analyseværktøjer, aktiveres videooptagelsen kun, når bestemte kørselshændelser registreres, så du behøver ikke bekymre dig om lagring og gennemgang af timevis af optagelser.

Med en enkel replay-funktion vil flådeadministratoren kunne se, hvad der faktisk skete på vejen, og chaufførerne vil kunne gennemgå deres egen kørsel i en personlig app.

Video i førerkabinen – Fleet Complete Vision

Automatisk og nem at bruge

Ved hjælp af et lille WiFi-aktiveret kamera, som let monteres i forruden, vil du kunne fange hændelser som f.eks. disse:

 

  • Manglende afstand til forankørende
  • Vejbaneskift uden blink
  • For høj hastighed
  • Undladelse af fuldt stop
  • Hårde opbremsninger
  • Hård acceleration og skarpe sving

Denne videoløsning kræver minimal inddragelse af føreren. Det monterede kamera forbinder automatisk  via sit eget indbyggede WiFi SSID til Vision app’en på chaufførens smartphone og tænder, så snart køretøjet sættes i bevægelse.

Turen startes og sluttes helt automatisk, så det eneste chaufføren skal gøre er, at sætte sig ind i bilen og køre.

Vil du vide mere?