Forsvaret har valgt Fleet Complete som leverandør af en ny flådestyringsløsning. Ved hjælp af et nøglefrit reservationssystem vil alle Forsvarets medarbejdere fordelt ud over hele landet få nem adgang til en række delebiler. 

Til Forsvarets medarbejdere: Log ind her >

 


København 29. oktober 2020
– Forsvaret har valgt Fleet Completes flådestyringsløsning til administration af deres i alt ca. 2.000 delebiler. Ved hjælp af et online reservationssystem, vil Forsvaret være i stand til at forbedre adgangen til deres delebiler for deres personale samt optimere fordelingen og brugen af disse biler.

Puljen af ​​delebiler består af almindelige biler, minibusser og anden servicetransport, der bruges af Forsvarets personale over hele Danmark. Alle Forsvarets ansatte vil kunne foretage en reservation via et online reservationssystem. Systemet vil herefter foreslå det bedst egnede og tilgængelige køretøj, og vise hvor det holder parkeret på et online kort. Ved ankomst til bilen kan medarbejderen scanne sig ind med sit personalekort, hvilket minimerer brugen af nøgler til op- og aflåsning.

Brugen af delebiler er et effektivt middel til at reducere organisationens driftsomkostninger og sikre optimal udnyttelse af køretøjerne i flåden. Administratorerne får fuldt overblik over, hvilke køretøjer der køres hvor, hvor ofte og af hvem. Brugsrapporter leverer data om, hvorvidt køretøjer er placeret på det bedste sted i henhold til medarbejdernes behov, om deres udnyttelsesgrad og om antallet er optimalt.

Yderligere rapportering om vedligeholdelse og kørselsadfærd giver indsigt i personalets sikkerhed og adfærd på vejen. Med en mere effektiv fordeling og anvendelse af ressourcer kører flåden færre kilometer, bruger mindre brændstof og sænker CO2-udledningen, og bidrager dermed til en grønnere og mere omkostningseffektiv drift.

For mere information om Fleet Completes delebilsløsning, besøg venligst www.fleetcomplete.dk/delebiler/

Om Fleet Complete
Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien. Fleet Complete har partnerskaber med en række ledende mobiloperatører såsom AT&T, TELUS, Rogers, Telstra, Cosmote, Deutsche Telekom og nu Telia. Ligeledes har Fleet Complete indgået tætte partnerskaber med bl.a. Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. De er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder globalt og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. For mere information, se venligst fleetcomplete.dk

Mediekontakt

Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk